Workshops en clinics 

BMX en/of mountainbiking op locatie

Biketrial Holland verzorgt al velen jaren allerlei fietsgerelateerde activiteiten. BMX clinics op locatie, zoals een schoolplein of gymzaal, waarbij onze instructeurs het programma verzorgen maar ook alle materialen en fietsen meenemen. Mountainbiking op locatie op een route bij u in de buurt. Ook nu nemen wij alle fietsen en helmen mee en zorgen voor professionele begeleiding. Alles naar wens en op maat. We horen het graag.

Koptekst 1

Projectmanagement                

Uw wens, onze missie

 

Langlopende trajecten of een enkele activiteit, een groepsproces of individuele begeleiding. Alles is mogelijk!

We hebben een ruime ervaring met sportimpulsprojecten, JOGG,  sport voor MOK of AMA, sportlessen voor het (speciaal) onderwijs. Zowel in de ontwikkeling als met de uitvoering.

Crossbos Enjoy Outdoors                  

 

Teambuilding, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of personal training

 

Op ons eigen afgesloten parcours ga je alle basic's leren. Je kunt hier mountainbiken, fietscrossen en trial-rijden. Onze zeer ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je de basis vaardigheden goed onder de knie krijgt. Het technische parcours kent vele bochten, enkele drops, trapje af, springen met de fiets, balansbalken en een mini rock garden.  Vanaf onze locatie kunnen we na 15 minuten fietsen, het schitterende mountainbike parcours van de Loonse en Drunense duinen trotseren. Ideaal te combineren met andere outdoor activiteiten zoals bootcamp, expeditie Robinson, crossfit, etc.  Uit te breiden tot compleet (bedrijfs)feest met lunch of avondvullend met DJ en BBQ.

©2019 by Biketrial Holland. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now